Alt-i-en brunch – Madbloggerudfordringen 9

Standard
altien brunch

alt-i-en brunch

Det er efterhånden blevet til en del hyggelige udfordringer i Madbloggerudfordringen og denne gang er opgaven Alt-i-en.
Selvom årstiden indbyder til simremad i gryde og so, så er vi også så heldige at vi har efterårsferie. Og ferie betyder god tid med morgenmaden her hos os. Derfor er vores bud en alt-i-en brunch – velbekomme

20151014_141638Opskrift brunch – alt i en – 1 person

2 store stykker parmaskinke (eller serrano)
2 spsk baked beans
Nogle tynde skiver god pølse – fx chorizo eller anden krydret pølse
1 stk toastbrød
1 æg
salt og peber
lidt olivenolie

Find en kop eller skål som kan tåle at gå i ovnen. Den skal kunne indeholde ca 2½ dl.
Tænd ovnen på 200*
Smør kop/skål med lidt olivenolie og læg skinken ned i koppen, så den bliver foret med skinke.
Nu to spiseskefulde baked beans ned i bunden og skiver af pølse ovenpå.
Skær toastbrødet til, så det passer i omkreds oven på pølserne.
20151014_142012Slå et æg ud øverst og drys med salt og peber.
Stil koppen i ovnen i 10-15 minutter til hviden er stivnet men blommen stadig er blød.
Server med din bedste chilisovs og bryg en god kop kaffe eller te.

Så er der brunch

2 responses »

    • Hej Emilie.
      Fedt at du så synes godt om resultatet 🙂 Du er velkommen til at stjæle idéen videre. Jeg kunne ikke knække nødden med at få noget sødt med, men måske kan du? 😉
      Bedste hilsner
      Fru W

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s